Ралица Симеонова: Стефан Янев е качествен, стойностен и честен човек

NetNews

„Български възход“ е пробългарски проект. Събрали сме се да работим за страната си по честен и открит начин. Надяваме се да играем положителна роля в политическия живот и да сме полезни. Края на май и началото на юни ще има учредително събрание. Ще обединяваме с личен пример, а не с авторитарни прийоми и сила“.

Това заяви пред NOVA NEWS Ралица Симеонова oт партия „Български възход“.

Според нея всички други обсъждани имена на партията са обединени с обща концепция – обединение около обща кауза. „Влагам в думата „възход“ съдържание. Начертава посока напред, на развитие и амбиция. Трябва да имаме големи цели, за да постигаме общите си каузи“, обясни тя. И допълни, че акцентът са хората и техните позиция, мнение и доходи, както и върху доверието им към политическите институции.

„Стефан Янев е качествен, стойностен и честен човек. Много съм научила от него в професионален план, той е авторитет. Формацията ни ще бъде отворена към българските граждани, ещ държим на смисленото и автентично политическо лидерство. Ще обединяваме с личен пример, а не с авторитарни прийоми и сила“, посочи Симеонова.

Тя смята, че властта е донесла промяна в негативен аспект.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Живодар Терзиев: Трябва да сме сред изключенията за петролното ембарго на суровините от Русия

Българското правителство трябва да настоява страната ни да бъде включена при изключенията в групата с Унгария и Словакия за налагане на петролното ембарго на суровините от Русия. Това коментира Живодар Терзиев, председател на Петролната и газовата асоциация в България, цитиран от БНР. Той присъства на срещата на Петков с превозвачите, […]