Рашидов: Посегнаха брутално на една свободна медия

NetNews

„Възмутен съм от репресията върху вестник „Труд”, демонстрирана по безпардонен начин днес. Една временна власт си позволи да посегне брутално върху една свободна медия. Но ако хора, носили бесилки по площадите, смятат, че могат да „обесят” и един вестник, то за мен е необяснимо мълчанието, обхванало внезапно борците за свобода на словото“. Това заяви днес Вежди Рашидов по повод безпрецедентната атака срещу редакцията на в. „Труд”, съобщиха от екипа на Вежди Рашидов.

„Къде е общата кауза за свободата на словото, къде са иначе така гласовитите му защитници? Доживях в европейска и демократична България позорно да се посяга на една свободна медия и това да се маскира като “ върховенство на закона”. Това е истинска подмяна на демокрацията”, посочи той.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ново: Зрелостниците от професионалните гимназии ще полагат задължителен изпит по професия

През 2022 г. дванадесетокласниците, които са се обучавали по професии, задължително ще полагат държавен изпит за придобиване на втора или трета степен на професионална квалификация. Той заменя досегашния втори задължителен държавен зрелостен изпит, съобщават от просветното министерство.
Гимназия по туризъм Ямбол