Регионалният министър: Полагаме всички усилия, за да решим проблеми в МРРБ, трупани с години

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

„Полагаме всички усилия, за да решаваме натрупани с години проблеми в МРРБ и да ускорим реализацията на редица проекти, защото тези проекти са на целия български народ“. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова на среща с генералния директор на ДП „Национална компания „Железопътна инфраструктура“ Красимир Папукчийски.

На срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с правни процедури, касаещи документацията и реализирането на редица железопътни обекти с национално значение, забавени с години от предишното ръководство на МРРБ. С обединяването на усилията на двете ведомства по процедирането на документите по тези проекти ще се ускори работата по реализирането им, стана ясно в хода на разговора.

„Търсим съвместно решение и въпреки трудната законова среда, в която работим, вярвам, че ще намерим верния път“, подчерта още министър Комитова.

В срещата участваха заместник – министрите на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков, Захари Христов и Валентин Граматиков, заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Нели Андреева, представители на администрацията на МРРБ и на АПИ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Домашните любимци, които не миришат

Да приютиш домашен любимец носи много плюсове, но също така и недостатъци. Когато живеете в малко жилище миризмата, която излъчва домашният любимец може да се окаже проблем, пише каналът "Zoo Box" във vbox7. Ето кои са животинчетата, които можете да си вземете, без да се притеснявате, че ще излъчват силна […]