Ремонтът на гарата в Стара Загора приключва на 13 май

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Ремонтът на гарата в Стара Загора приключва на 13 май

Снимка: НКЖИ

На 13 май 2022 година трябва да приключи ремонтът на гарата в Стара Загора, съобщи по време на парламентарния контрол транспортният министър Николай Събев.

Той уточни, че ремонтът е трябвало да приключи в края на миналата година, но се е наложило той да бъде удължен с 6 месеца.

Още по темата

22 дек 2021 16:00

21

9 юли 2021 10:15

9

Цените за ремонта са определени в тръжната документация и няма повишение на цените след това, уточни Събев в отговор на поставен въпрос от депутата Атанас Михнев от „Продължаваме промяната“.

Събев бе запитан и за фасадата на ремонтираната гара в града. Наскоро стана ясно, че тя вероятно няма да носи обещаните при първата копка зелени елементи, а вместо това, НКЖИ излезе с нарочна позиция, в която се застъпва за оригиналния в проекта жълт цвят.  

Транспортният министър посочи, че е уведомен и е запознат с недоволството на старозагорци, но жълтият цвят на гарата вече бил положен и всяка промяна щяла да доведе до по-високи разходи.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Яжте, спете, обичайте партията: Китай с наръчник за отглеждането на деца

Китай издаде насоки, които казват на родителите как да отглеждат децата си, като гарантират, че децата им ще обичат комунистическата партия, ще хапват добре и ще спят достатъчно. Законът за насърчаване на семейното образование, първата част от законодателството за родители в страната, е последното усилие на Пекин да принуди двойките […]