Ретроспекция на един злополучен ремонт ж.к. „Златен рог” в Ямбол

NetNews

Живущи в района на блок 10 на к-с „Златен рог” в Ямбол дадоха днес израз на гнева си в социалните мрежи заради калпав и недовършен според тях ремонт на междублоковото пространство. Публикувани са снимки от разкалян терен, локви и останали насипи от строителен материал, на мястото на които би трябвало да има зелени площи.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

В началото на лятото същите хора са ентусиазирани, че сигналът, подадено от тях с искане за нов паркинг, е взет под внимание от общината и вече се работи на мястото.

На 30 юли в официалната си страница община Ямбол обявява, че ремонтът на паркинга е напълно приключен.

Още на следващия ден обаче жителите в близките блокове реагират саркастично: „Снимки от „… напълно завършеният паркинг в к-с „Златен рог“ до блок 10″ ( според съобщение от община Ямбол). По проекта трябва да има „зелена зона“; повдигнат бордюр навсякъде…. От 20 юли работата „замря“🤔🤔🤔”. Хората недоволстват както срещу качеството на самата настилка, така и заради оставените около паркинга необлагородени площи, включително с изоставени насипи със строителни материали.

Последната публикация от днес вече е с гневен коментар: „Така изглежда „зелената площ“ 😡!!! след приключилият още на 20 юли 😡!!! проект за изграждане на нов паркинг в ж.к. „Златен рог“, бл. 10!!! А какви обещания бяха!!!!!! 😡

Бележка на редакцията: По-късно през деня от общината са реагирали на публикацията със снимки, качени в личен профил на жител на комплекса и са уточнили, че посоченото междублоково пространство не влиза в обхвата на проекта за изграждане на нови паркоместа. Заснетият разкалян терен е резултат от извършени ремонтни дейности по смяна на водопроводни отклонения и неотстранени строителни материали от ВиК – Ямбол.
Това уточнение е публикувано в личния профил, но постът, за който се отнася то, е свален.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Минимум 103 хиляди лева за най-мощната „електричка“ на Volkswagen в България

През месец април тази година от Volkswagen представиха бранда GTX, който се асоциира само с най-мощните модификации на електрическите модели на марката. Само седмица по-късно в края на април видяхме и първия модел носещ три буквеното означение, а именно ID.4 GTX. Базираният на ID.4 модел е най-мощната „електричка“ в гамата […]