Ричард Гиър продава 23-годишен кабриолет Jaguar

NetNews

Американският актьор Ричард Гиър пусна за продажба ретро автомобила си Jaguar на автомобилния търг Bring a Trailer в Ню Йорк, съобщи БГНЕС.

Говорим за кабриолет Jaguar XK8, който е оборудван с пет скорости и V8 двигател с мощност 290 конски сили. Автомобилът е оборудван с прибиращ се покрив, алуминиеви джанти, климатик, електрическо задвижване, отопляеми седалки, музикална система, а интериорът му е обшит със светла кожа и дърво.

Известно е, че Гиър купи кабриолета през 1999 г. и успя да измине с него само 48 000 километра. В момента цената на 23-годишния лот е $29 000, но тя може да се увеличи през следващите четири дни на търговия.

През септември 2021 г. емблематичното Porsche на Том Круз бе продадено на най-високата цена в историята. Става дума за автомобила Porsche 928 от 1979 г., в който актьорът участва във филма „Рисков бизнес“ през 1983 г. Известно е, че в крайна сметка чукът на търга удари за последно при цена $1,9 милиона за Поршето.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Италия е осуетила кибератаки от проруски групи по време на "Евровизия"

Италианската полиция е осуетила хакерски атаки от проруски групи по време на полуфинала на 10 май и на финала в събота на конкурса за песен „Евровизия“ в Торино, предаде Ройтерс. Полицията съобщи, че по време на гласуването и на изпълненията тя е смекчила няколко кибератаки срещу мрежовата инфраструктура, извършени от […]