Родители от Дебелт твърдят, че 4-годишното им дете „възкръснало“ на погребението

NetNews

Дете от средецкото село Дебелт "възкръсна" на собственото си погребениe. Поне така твърдят родителите му Мира Маринова и Димо Кошничаров пред Флагман.бг.

Двамата все още не могат да осъзнаят какво се е случило.

От преписка става ясно, че 4-годишният Стоян, поне според медицинските документи, е издъхнал на 12 декември в 14:36 часа в бургаска болница, вследствие на кардиологичен проблем.

Родителите твърдят, че детето починало в петък срещу събота вечерта, но смъртният акт бил издаден по-късно. Тялото му било прибрано за денонощие в моргата, след което предадено на семейството.

Днес те решили да го погребат. Рано сутринта майката Мира се изненадала, защото видяла, че памперсът му е пълен с урина, а вечерта, след като го взели от отделението по патоанатомия го преоблякла.

Семейството организирало скромна траурна процесия, стигнали до гробището, където изкопът вече бил подготвен.

Минути преди да положат тялото те твърдят, че детето започнало да мърда в ковчега. Близките се шокирали! Няколко човека се кълнат, че са го видели да мърда. „Просто се размърда в ковчега. Всички го видяха, не беше просто мръдване, а здраво поместване”, обясняват от семейството.

Родителите веднага се обадили на телефон 112, след което върнали ковчега с детето в дома им.

Малкият Стоянчо от Дебелт е мъртъв от два дни, категорични са лекари, запознати със случая.

Те са убедени, че посмъртни импулси са заблудили близките му.

Още вчера е направен преглед, който е потвърдил, че причина за смъртта е кардиологичен проблем на детето, след това тялото е предадено на семейството.

Заради рязката смяна на температури в последните 24 часа – от студено на много топло и отново на студено, тялото тази сутрин е започнало да изпуска въздух, което е объркало родата.

Минути, след като са получили сигнал лекари са извършили повторен преглед на детето, установено е, че няма сърдечна дейност. Обяснили са на семейството, но явно заради шока, близките му така и не са разбрали каква е ситуацията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Овчаров: Сблъсъкът със “скопските историчари” трябва да е безкомпромисен

Често ни обвиняват нас, българите, че не сме представили достатъчно добре своите позиции пред останалите страни в Европейския съюз. И това е абсолютно точно. Това пише в свой анализ, цитиран от "Труд", археологът проф. Николай Овчаров. Ето защо предлагам на управляващите през следващите месеци да се направи масирана кампания за […]