Родна фитнес богиня грее по-ярко от малтийското слънце край залива Свети Пол (СНИМКИ)

NetNews

Родната фитнес инфлуенсърка Айтен Стоева реши да зарадва своите последователи с някои горещи кадри от ваканцията си в Малта през това лято.

Родната красавица с божествено тяло е една от малкото, които успяват да се конкурират с летния залез над залива Свети Пол.

Надяваме се, че Айтен скоро ще отговори на личните ни съобщения в социалните мрежи, за да ни разкрие част от тайните си. Обещаваме да споделим интифата след това.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Faytenkarmadzhi%2Fposts%2Fpfbid0fYs6wENtbJCnb5pdsSP2zv1HDNnompVQvs2rL2iX6MzHdDHFDfDZWuRJgT9bt7G3l&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“645″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

17-годишен, без книжка и с 2.37 промила алкохол катастрофира с мотор, в болница е

17-годишен младеж без книжка катастрофира с мотоциклет в село Малки Вършец, съобщиха от ОДМВР-Габрово. На място незабавно са насочени екипи на „Пътна полиция“ и спешна помощ. Установено е, че е карал с несъобразена с пътните условия скорост, изгубил е контрол на десен завой, след което се блъска в спрян автомобил, […]