Румен Гечев: Има напрежение с президента

NetNews

В политиката понякога има напрежение. Аз не го оправдавам, но понякога президентът трябва да взима решения, които да балансира между политически сили. Ние имаме основания да сметнем, че не са зачетени съобразно нашите интереси. Имаше напрежение в отделни случаи, но в момента ситуацията у нас, в Европа и в света е такава, че трябва да загърбим тези различия и да видим какво можем да направим за държавата си. Това заяви депутатът от БСП Румен Гечев.

Няма да има различия между четирите партии по икономическите въпроси, тъй като ние постигнахме едно добро съгласие, работихме добре. Имаме различия, и то сериозни, по външнополитически въпроси, някои от които имат отношение към икономиката ни, коментира още той пред БНТ.

Разбира се, че ще отидем при президента. Намираме се в много сложна обстановка. Това, че миналия път не сме отишли при президента, не означаваше при онези обстоятелства, че ние не се отнасяме с уважение към институциите и президента. Още повече, че ние издигнахме Радев на политическата сцена и изиграхме ключова роля за това да стане президент, обясни той.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Палестинците от Ерусалим предпочитат израелски паспорти

Мнозинството от арабите в Ерусалим биха предпочели да станат израелски граждани, вместо да живеят под палестинската власт, показва ново проучване, предаде специално за БТА израелската агенция ТПС. Проучване от юни 2022 г. сред близо 400 000 араби, живеещи в източен Ерусалим, поръчано от Вашингтонския институт и проведено от Палестинския център […]