Румен Драганов: Ще удвоим броя на туристите

NetNews

“Да вържат болниците към туризма, каквото ние изкараме, да отива за тях, защото ние изкарваме 6 милиарда на година и точно толкова отиват за болниците”, заяви в предаването “Делници” изпълнителният секретар на “Български туристически съюз” доцент д-р инж. Румен Драганов.

Инженер Драганов похвали оповестените вече мерки за туризма. Той заяви още, че е добре това, че България ще е отворена за Великден.

“През 2021 ще удвоим броя на туристите, сравнено с 2020-та година. Това, разбира се означава, че ще се върнем на капацитета си от 2013-та, но все пак нещата ще са много по-добре, отколкото през изминалата година”, обясни още Драганов.

Специалистът беше категоричен, че ако се позволи да се поставя руската ваксина у нас, това със сигурност ще увеличи притокът на руски туристи у нас. Той добави, че тук решението е политическо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Два пъти по-бедни сме от гърците

Стандартът на живот на българите е близо два пъти по-нисък от този на гърците. Това показват данни на европейската статистическа служба за доходите от труд в страните от ЕС. Заплатите в България са най-ниските в ЕС. Те са над осем пъти по-ниски от възнагражденията в Люксембург и близо седем пъти […]