Румен Петков: Борисов обяви, че е сменил резбата

NetNews

Председателят на ПП АБВ Румен Петков определи като впечатляваща прегръдката на Борисов с министъра на околната среда и водите Емил Димитров, където двамата обсъдиха проблемите на водоснабдяването в различни региони на страната. Петков определи като „много мил“ актът на близост и изрази съмнение дали „недоразумението в РЗИ“ им е наложило санкция или уважава междуличностната им обич.

„Той обяви в интервюто пред Франкфуртер Алгемайне Цайтунг, че вече жени – не. Връзката с газа искам да я подчертая. В началото на година той обяви, че е сменил посоката на движението на газ. В това интервю обяви, че е сменил резбата. Тази прегръдка с министъра на околната среда действително е впечатляваща. Тези келеши, които шетат из здравната система, наложиха ли им някаква санкция. Това недоразумение, софийското РЗИ, което ту го уволняват, ту го връщат, само защото слугува на Борисов да рита тоя и оня, наложи ли им някаква санкция или уважава междуличностната им обич. Има неща, които минават границите на търпимото. За това всички, които имам стремежа, волята, да бъдем управлявани по друг начин – в понеделник от 16.00 ч. трябва да сме пред Министерски съвет. В противен случай сме в положението, когато една нация обявява война сама на себе си“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дилиън Уайт: Джошуа върна Пулев в мача, а нямаше нужда

Боксьорът в тежка категория Дилиън Уайт изрази мнение, че Антъни Джошуа сам е върнал Кубрат Пулев в двубоя след третия рунд. Сънародникът на Джошуа бе в залата, за да гледа зрелището на живо. "Беше странно, защото той промени стила си и върна Пулев в двубоя, а нямаше нужда", заяви Уайт […]