Русенка даде над 28 000 лв. и злато на ало измамници

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Русенка даде над 28 000 лв. и злато на ало измамници

Снимка: архив, БГНЕС

Възрастна русенка е поредната жертва на телефонните измамници, след като дала на престъпниците повече от 28 000 лева, съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе.

За престъплението 80-годишната жена съобщила снощи в полицията. Тя разказала, че предния ден на стационарния й телефон се обадила плачеща жена, която се представила за дъщеря й. Обяснила ѝ, че си е счупила крака. След това се обадил мъж. Той заплашил възрастната жена, като й поискал всички налични пари.

Последвал разговор с друг мъж. Той се представил за главен инспектор от криминална полиция. Мнимият униформен служител обяснил на жената, че се организира полицейска операция по задържането на измамници.

Уверил я, че ще бъдат арестувани тези, които я заплашват, като ѝ обяснил, че трябва да съдейства и да даде всичките си парични средства. След приключване на операцията сумата щяла да й бъде върната.

Така по нареждане на псевдополицая жената събрала наличните си пари у дома, а други изтеглила от банката. На няколко пъти предала парите – общо над 28 000 лева. Оставяла ги под пейка пред дома си, дала и златни накити.

По случая се води разследване.

 

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5 причини защо някои жени отказват да правят орален секс

Оралният секс със сигурност е в топ 3 на най-желаните сексуални актове за мъжете. Някои дори го предпочитат пред стандартния секс, пише sexwell.bg. Обикновено във връзките има пропорционално разпределение на оралния секс, като той е част от любовната игра или като основно занимание. Някои жени обаче хич не си падат […]