Рухна голяма сграда в 6-милионен град

NetNews

Най-малко 23 души са в капан под сграда, която се е срутила в централен Китай, съобщава „Франс прес“, като се позовава на местните власти, предаде БНР.

Спасителите измъкват развалините тухла по тухла в опит да стигнат до оцелелите. Сградата, в която са се помещавали хотел, апартаменти и кино, рухна в петък следобед в град Чанша, провинция Хунан, оставяйки зейнала дупка в гъсто застроена улица. Други 39 души са в неизвестност инцидента, каза пред репортери кметът на Чанша. Не е ясно дали хората, с които няма връзка, също са под развалините.

„Положението на изчезналите лица се оценява допълнително“, каза кметът Джън Джиансин. Градските власти все още не съобщават подробности за жертвите, но съобщиха, че петима души са били спасени от структурата през нощта.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Бонбонова бързо забрави "Ергенът", отиде с ново гадже в Истанбул

Благовеста Бонбонова, изглежда, е преживяла „Ергенът“ Виктор Стоянов. Красавицата, която се влюби в така желания от всички дами мъж в предаването, в момента е на романтична почивка в Турция с новата си изгора. Издаде се тя самата, след като качи видео от нощен клуб в турския мегаполис. От него се […]