Ръководството на НДК подаде оставка

NetNews

Съветът на директорите на Националния дворец на културата е взел решение да депозира своите молби за освобождаване до министъра на културата, стана ясно от изпратено до медиите писмо.

"Време за нови хоризонти, време за промяна. След почти четири години и половина Съветът на директорите на НДК взе решение да депозира своите молби за освобождаване до министъра на културата. Благодарим на всички колеги и на целия екип на НДК, които ни подкрепяха и видяха добрите ни намерения и свършеното в полза на НДК в тежки времена и кризисни ситуации. Благодарим и на тези, които през годините изхабиха кофа с мастило! Еднакво мотивиращо е. Едното ти дава криле, другото те надъхва да покажеш, че доброто има място в НДК. Най-важното е, че поставихме нова управленска култура, в която няма корупция, няма мои и твои, водени единствено и само от интересите, просперитета и репутацията на НДК като най-големия конгресен и културен център в България, в който са проведени най-значимите конгресни и културни събития в новата ни история", заявяват от ръководството на НДК.

"Със сигурност има и несвършено! Но за себе си знаем, че сме правили всичко, което е било по силите и възможностите ни в турболентни времена. Благодарим на екипа на Министерството на културата и искрено пожелаваме успех на следващия управленски екип, който да направи онези задълбочени реформи и преструктуриране, които са належащи, за да може НДК да оцелее и да тръгне по пътя на просперитета и съвременните стандарти в управлението на съвременните конгресни и културни центрове", се казва още в писмото, подписано от Борислав Велков – председател на Съвета на директорите, Ангел Митев – член на Съвета на директорите и изпълнителен директор и Красимир Петков – член на Съвета на директорите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

В Аржентина разкриха специалните клаузи в договора на Меси

След като Лионел Меси пристигна в Париж и премина медицинските прегледи, предхождащи подписването на договора му с Пари Сен Жермен, в Аржентина разкриха част от детайлите в контракта. Според TyC Sports в споразумението има специална клауза, която задължава ПСЖ да освобождава Меси за всеки мач на националния отбор на Аржентина. […]