Сантра изненада феновете си с песента „Чае Шукарие“ (ВИДЕО)

NetNews

Новият изненадващ сингъл на неподражаемата Сантра се казва “Чае Шукарие”, а в него тя смело експериментира с различни стилове музика. Певицата споделя, че отдавна е искала да направи подобно парче, за да се обърне към всички жени, които не са достатъчно уверени в себе си. Самата тя споделя, че още от началото на кариерата си не един път към нея е имало натиск да промени тялото и лицето си в името на кариерата си, но тя винаги е отказвала категорично да робува на подобни стереотипи. До ден днешен тя не изневерява на себе си, а в новата си песен тя отново носи своя неподражаем стил и хумор.

“Направих парчето, защото има много момичета, които не приемат себе си и не вярват в естествената си красота. Иска ми се жените в България да имат повече самочувствие и да виждам по-малко момичета, които се обезличават в името на някаква моментна мода. А колкото до стила на музиката – решихме да направим проект, който да съчетава в себе си балканските ритми и R&B стила, около който съм се въртяла винаги, за да пресъздадем една интересна комбинация, която нямам търпение да чуете” коментира самата Сантра.

Певицата отново залага на силен екип от професионалисти, с които отново успя да привлече вниманието на всички по един доста интересен начин.

Аудиото на песента е на Васко Иванов – Dexter, текстът е написан от Лъчезар Стефанов, видеото е заснето от Bashmotion, а снимките от видеото са на Цветан Игнатовски.

“Това е проектът, който отне най-много време в кариерата ми. Започнах го преди цели две години, а в процеса на работа имаше много гафове, като доста от тях бяха абсолютно неспасяеми!

С Васко Иванов Декстър работихме по парчето доста време, но в един момент компютърът му блокира и всички работни файлове в него изчезнаха завинаги. Наложи се да започнем отначало. Беше изключително трудно и почти невъзможно да възстановим всичко по памет.

Същото важи и за видеото – имаше кадри, които заснехме и просто се “счупиха”. Нямаше как да ги презаснемем или заменим. За капак на всичко част от екипа се разболя и трябваше да забавим финализирането на видеото. На няколко пъти се чудих дали изобщо този проект ще успее да види бял свят заради многобройните пречки по пътя му, но ето че вече е факт” сподели певицата

Сантра вече работи и по новия си проект, който смята да реализира лятото.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 1 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В рубриката "Златните" на 24 декември очаквайте: Весела Лечева – перфекционист до краен предел

Снимка: Bulgaria ON AIR На един от най-светлите християнски празници – Бъдни вечер, в предколедната петъчна сутрин специален гост в рубриката „Златните“ на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR е двукратната олимпийска медалистка по спортна стрелба Весела Лечева. За 25 години с пушка в ръка тя завоюва редица отличия – […]