Сашо Диков отговаря на Антон Тодоров: Защо мълчи за причината да ме съди?

NetNews

"За привилегията да казвам истината в очите съм плащал всякаква цена, но никога не съм плащал с такова удоволствие, както в случая с Антон Тодоров". Това пише в свое право на отговор телевизионният водещ Сашо Диков.

Припомняме, че днес експертът в ГЕРБ Антон Тодоров написа в профила си във Фейсбук, че е спечелил дело срещу Сашо Диков за обиди.

"В правото си на отговор ще си позволя да задам няколко въпроса:

1. Защо Тодоров скромно мълчи за причината да ме съди?

2. Ще каже ли защо по същото дело и той е осъден? Символичната сума, на която съда оцени „терзанията“ на Тодоров, е най-малкото, което си заслужава да се плати за удоволствието да кажеш на персона като него какво мислиш за него.

В помощ на читателите ще попитам: за кого се отнасят думите „Ти си абсолютен наглец и лъжец“?, пита Диков

"Апропо с решение №4300 от 17.07.2020 год. Тодоров е осъден да плати определена сума на бившия депутат Славчо Велков. Но според Велков, шести месец „преподобния“ се крие и не плаща", пише телевизионерът.

"Впрочем, да напишеш книга със заглавие „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите“ и след това да станеш депутат от ГЕРБ – аз по-тъпо „самоубийство“ не мога да си представя", пише още Сашо Диков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

България: 36% от фирмите са прекратили работа заради пандемията

Според Българската стопанска камара кризата с коронавируса е причина 36% от фирмите у нас да прекратят работа заради пандемията, а 42% от дружествата, основно в сферата на туризма и ресторантьорството, са пристъпили към съкращения, информира NOVA. За да запазят бизнеса си – 23 процента от дружествата са преминали към онлайн […]