Светлана Гущерова без да иска издаде пола на бебето (СНИМКА)

NetNews

Великденските празници преминаха в очакване на бебе номер 3 за семейство Гущерови. В сряда Светлана роди трети наследник на любимия си Християн, като успя да запази тайната за бременността почти до самия ѝ край. А сега упорито прикрива какъв е полът на бебето и на кое име са се спрели щастливите родители.

Стори, което Гущерова пусна от болничната стая обаче, издаде че тя е родила момче. В краткото видео младата майка храни гълъб, кацнал на прозореца ѝ, а от синята гривна, която забелязваме на ръката ѝ, издава че третият ѝ наследник е момче, пише woman.bg.

В следващите кадри Светлана показва как гълъбът я е посетил и в стаята, което говори за добра поличба, тъй като гълъбите са символ на мира и жизнения дух. Гълъб се пуска във въздуха за късмет и с надежда за сбъдване на мечтите, затова на семейството предстоят само хубави емоции с втория син.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Стокхолм преименува парк в знак на солидарност към Украйна

Шведската столица ще преименува част от парк в близост до руското посолство на „Fria Ukrainas plats“ (шведски площад за свободна Украйна), за да покаже солидарността на Стокхолм с украинския народ, съобщава Асошиейтед прес. Това заяви днес кметът на града. Отделът за планиране на Стокхолм реши да преименува част от „Mariebergspark“, […]