Световрачене сковано от страх- Венци Боксьора се прибира у дома

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Освободиха под "домашен арест" Венцислав Дамянов. Той е по-известен като Венци Боксьора. Мъжът тормозеше и биеше жители на софийското село Световрачене, разказват от Bulgaria ON AIR.

Венцислав Дамянов беше задържан за хулигански действия и закана за убийство след множество сигнали. На видеокадри се вижда как той удря собственик на заведение и влачи сервитьорка за косата.

На втора инстанция обаче, съдът измени мярката му в по-лека, тъй като според магистратите има данни за престъпление, но не и за посоченото в обвинението.

Жителите на селото живеят в страх от нов тормоз. Дамянов е осъждан – с 8 присъди за изнудване, побой, кражби и разпространение на наркотици.

"Лицето е многократно осъждано за различни по вид престъпления, включително нанасяне на телесни повреди, грабежи, изнудване, разпространение на наркотици. Към настоящия момент актът на Софийския градски съд не подлежи на обжалване и протест. Органите на МВР трябва да следят за стриктно спазване на определената му мярка "домашен арест", посочи заместник-районният прокурор Деян Славов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Атанас Чобанов: Има доказателство, че Пеевски е пребивал като бизнесмен в Дубай

Според разследващия журналист Атанас Чобанов Делян Пеевски е имал разрешение за дългосрочно пребиваване в Дубай, което е валидно, ако той е пребивал 6 месеца и 1 ден в Дубай. Това съобщи той в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич". "Той няма как да е резидент едновременно и в Дубай, […]