Светотатство: Заснеха двойка да прави секс в камбанарията на манастир (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Потребител на YouTube и ентусиаст на дронове случайно засне сочна сцена с камерата на своя дрон вместо красивия пейзаж на руския град Торжок, на около 200 км от Москва – на кулата на църква в Борисоглебския манастир. Той разбра какво е заснела камерата, едва когато прегледа кадрите у дома.

„Исках да снимам природата и когато се прибрах, бях изненадан от заснетите кадри“, написа Грегъри Злих в коментар под видеото.

Игуменът на манастира Арсений каза пред медиите, че този акт трябва да бъде осъден:

"Това е обида за това светилище! Сякаш няма друго място за такива неща. Ще се свържа с епископа по този въпрос и ако той одобри, ще докладвам в полицията," заплаши той. Манастирът е основан през 1038 г., а кулата е построена много по-късно. По едно време манастирът е служил като затвор с висока охрана в продължение на 50 години, а по-късно е превърнат в лечебно заведение за алкохолици. Руската православна църква си го връща през 1993 г. и оттогава бавно го възстановява.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

7 септември 1940 г. Подписана е Крайовската спогодба (ВИДЕО)

На 7 септември 1940 г. в подписана Крайовската спогодба. Договорът задължава Румъния да върне Южна Добруджа на Царство България. Документът е един от малкото, които не се ревизират след края на Втората световна война. Все пак трябва да признаем, че договорът е наложен от Нацистка Германия, СССР и Италия. Условията […]