Мрежа за трафик на хора е разбита в Германия и в Словакия

NetNews

Трима души бяха арестувани днес в Германия и в Словакия в акция срещу престъпна група, обвинена в трафик на виетнамци в европейски страни. Трафикантите са събирали големи такси, след което са принуждавали азиатците да изплащат дълговете си в масажни студиа, публични домове и други места, съобщиха властите.

Полицията в Берлин арестува виетнамка, която живее в германската столица, а словакиня е задържана в Братислава. Смята се, че те са част от по-голяма група, която е вкарвала виетнамци в Европа с незаконно получени визи.

Те са обвинени, че са искали суми за трафика, вариращи между 13 000 и 21 000 евро, които после е трябвало да бъдат заработени в козметични салони и апартаменти, използвани като публични домове.

Разследване с участието на германската и словашката полиция, както и Европол установи, че 250 виетнамски мигранти са станали жертви на измама от групата. Те са получавали валидни шенгенски визи, но на фалшиви основания.

След като мигрантите пристигали от Виетнам, били откарвани в Германия с частни автомобили. След това престъпната група прибирала личните им вещи и документи, а самите виетнамци държала в плен, докато не изплатят дълговете си.

Виетнамец е заподозрян в инжектиране на хормони на жени, работещи като проститутки в Германия, за да им попречи да забременеят, се казва в изявление на прокуратурата и полицията.

По време на днешната акция германската полиция е открила 13 души, които са пребивавали незаконно в страната.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

6 идеи за бърз секс

Ако се притеснявате, че често си мечтаете за "набързо", знайте, че не сте само вие, които се палите от идеята за бърз секс, когато разполагате само с няколко минути. Съществуват много варианти за прекрасен секс „на крак“, макар да има няколко тънкости. Ползвайте автомобила Не сте го правили в кола? […]