Тайните на двореца! Принц Хари публикува мемоари в края на 2022 година

NetNews

Негово кралско величество принц Хари, херцог на Съсекс, пише мемоари за живота си и ще ги пусне на пазара в края на 2022 г., съобщи в понеделник британската издателска компания Penguin Random House LLC.

Внукът на кралица Елизабет Втора добави, че той пише книгата "не като принц, какъвто бях роден, а като мъжът, в когото съм се превърнал" с „надежда, че разказвайки историята си, мога да помогна да покажа, че независимо откъде идваме, имаме повече общи неща, отколкото си мислим".

По-рано тази година принцът и съпругата му Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс, дадоха ексклузивно интервю на Опра Уинфри за решението им да се оттеглят като висши членове на британското кралско семейство.

По този повод Хари заяви, че той и херцогинята са напуснали "фирмата" поради липсата на подкрепа от другите кралски особи и призна, че се е чувствал "в капан в системата" по време на престоя си в нея.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мюсюлманите празнуват Курбан Байрям

Мюсюлманите у нас празнуват големия празник Курбан Байрам. Той продължава четири дни – от днес до 23 юли. Сутринта на първия ден, 45 минути след изгрева на слънцето, във всички джамии се извършва молитва и проповед. Празникът се свързва със силата на вярата и се ознаменува с жертвоприношението на животно […]