СДС: Русия никога не е спирала да се меси в съдбините на суверенна България

NetNews

СДС определя като позорен факта, че български офицери предават националните интереси. Това престъпление преди години се наказваше доста сурово, но сега времената са други, спазваме конвенции и задължения по линия на ЕС и дори предателите имат право на справедлив процес, пишат от партията в своя официална позиция до медиите.

Русия никога не е спирала да се меси в съдбините на суверенна България. Тя се опитва да дърпа конците ни повече от век. Наясно сме, че подривната ѝ дейност у нас не е спирала. Не сме учудени, че извършва разузнавателна дейност в България, въпреки че тя противоречи на Виенската конвенция от 1961 г. Това е недопустимо, но още по-недопустимо е българи да продават Родината си за шепа рубли!, категорични са от СДС.

Ето какво допълват те:

Шокирани сме от лекотата, с която български офицери, клели се да защитават Майка България, я предават.

Силно сме изненадани и от мълчанието по темата на президента Радев, който е върховен главнокомандващ на българската армия. Най-вероятно това се дължи на факта, че той самият е руски проект.

И най-вероятно има определени зависимости.

Шпионският скандал с голяма сила доказа тезата на СДС, че предстоящите избори ще бъдат силен сблъсък между проевропейското дясно и проекремълското ляво.

Единствената дясна коалиция, която може да спре похода на българските рубладжии към властта, е ГЕРБ-СДС.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зетят на Парцалев отнесе наследството му в гроба

Зетят на Георги Парцалев и наследник на имуществото му – арх. Георги Натов, се е споминал, съобщават от родата на актьора. Той бе съпруг на неговата сестра Теодосия. Именно на негово име бил апартаментът на комика в родния му град Левски, след като Теодосия също починала. Сега съдбата на жилището […]