Севлиевски: Кремъл иска да сложи ръка върху зърното в Украйна. Газ не се пие, без хляб не може

NetNews

Кремъл иска да сложи ръка върху зърното в Украйна. Газ не се пие, без хляб не може. Това коментира в ефира на предаването „На фокус” бившият енергиен министър Мирослав Севлиевски.

Той припомни, че Украйна е един от световните производители на зърно.

„Ако Украйна не засее сега зърното и царевицата, ще има скоро огромен проблем в Китай и Арабския свят”, смята Мирослав Севлиевски.

Според него България трябва да си даде ясна сметка, че има война и по време на война има лишения.

„Президентът, правителството, парламентът трябва да направят всичко възможно да съхранят живота на българите и България да запази своята териториална цялост”, коментира още той. „За пръв път от 1300 години малка България не е сама. Слава Богу сме член на ЕС и НАТО. Това е национално богатство”, коментира Севлиевски.

„Заветът на априлци е – „Свобода или смърт”. Трябва да изберем дали сме на страната на свободата, или на смъртта. Няма значение кое ще е правителството. Имаме ново разделение – партиите на свободата и партиите на робството. Партиите на свободата са ПП и ГЕРБ”, коментира Севлиевски.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тотнъм прати топката в полето на Арсенал в битката за топ 4

Тотнъм Хотспър спечели с 3:1 домакинството си срещу Лестър Сити, за да прати топката в полето на градския си съперник – Арсенал, в битката за място в топ 4 през този сезон. Хьон-мин Сон вкара два гола и даде асистенция на Хари Кейн, за да донесе успеха на „шпорите“, докато […]