Седем футболисти на Левски са на изхода на „Герена“

NetNews

Седем футболисти на Левски са на изхода на „Герена“, а съдбата на част от тях е неясна. Става дума за солидни играчи, които от началото на сезона са били на терена в общо 131 мача за „сините“ в efbet Лига, пише „Мач Телеграф“.

Съдбата им вероятно ще бъде доста разнородна. Двама от тях – Николай Михайлов и Драган Михайлович, са с изтичащи договори, а ръководството все още не им е предложило нови контракти. Очаква се това да стане след финала за SESAME Купа на България, но няма да е изненада, ако двамата напуснат „Герена“ като свободни агенти.

Други четирима със сигурност напускат Левски, тъй като са в списъка на низвергнатите по различни причини. Става дума за Ради Цонев и Иван Горанов, на които договорите изтичат и със сигурност няма шанс да играят в тима през новия сезон. Здравко Димитров и Димитър Костадинов пък ще бъдат продадени през лятото, след като Станимир Стоилов се отказа от тях.

Цонев и Горанов бяха зачеркнати от Мъри, след като отказаха да се съобразят с желанието на треньора да напуснат „Герена“ през зимата, за да облекчат бюджета за заплати. Първият дори получи в един момент предложение за нов договор, но за по-малко пари, което отказа. Иначе заплатата на Ради плюс бонусите възлиза на 20 000 лева, а тази на Иван Горанов, който играе в тима като преотстъпен от белгийския Шарльороа, е 11 000.

Костадинов и Димитров пък бяха натирени, след като натрупаха дългове от хазарт, а това влияеше на подготовката и представянето им на терена. „Сините“ искат да ги продадат, но все още не са намерили купувачи. Възможно е това да наложи първоначален наем, ако Мъри Стоилов не успее да им намери отбори в чужбина.

На този етап Левски единствено се бори с всички сили за Филип Кръстев. „Сините“ искат да продължат наема на халфа.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

След шест години с пенис на ръката си, британец сега празнува преместването на члена си на първоначалното му място

Малкълм Макдоналд загубил пениса си поради инфекция на кръвта и му направили нов на ръката, като дори го удължили с 2 инча. Сега, когато лекарите са преместили пениса на първоначалното му място, британецът разказа, че се чувства „отново като истински мъж“ в нов документален филм, описващ пътуването до изкуствения му […]