Секси модел, преспивала с 50 мъже на вечер, не може да си седне на задните части

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Моделът с псевдоним Казуми Скуиртс, която дала над 20 000 долара за козметичните хирурзи, за да ѝ направят т. нар. „бразилско дупе“ сподели, че сега не може да стои седнала, пише bg-voice.com. Тя разкри, че е преспивала с 50 мъже за една вечер на секс купон, и е посветила години на извайване на перфектно тяло, но не успяла с традиционните методи – диета и упражнения.

Общо за лифтинг на дупе, корекция на бюст и липосукции 24-годишната инфлуенсърка от Флорида е дала 36 000 долара, но пък е много доволна от резултатите, въпреки че не може да седни нормално.

„От операцията не съм си сядала на задните части. Правя всичко права. Ходя по нужда почти изправена“ – казва тя.

Въпреки очевидния проблем обаче, Казуми не би променила нищо, тя се харесва така и всичко ѝ се изплаща, защото печели луди пари в OnlyFans.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Sneaker head… <br><br>For 𝗽𝗵𝗼𝘁𝗼𝘀𝗵𝗼𝗼𝘁 booking &amp; travel schedule, please check my website.<a href="https://t.co/fU3SlHbTGI">https://t.co/fU3SlHbTGI</a> <a href="https://t.co/WiOAAGVozv">pic.twitter.com/WiOAAGVozv</a></p>&mdash; alcole studios.com ™ (@alcolestudios) <a href="https://twitter.com/alcolestudios/status/1438985887602315269?ref_src=twsrc%5Etfw">September 17, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„От печелене на 25 000 долара на месец стигнах до 66 000 последователи и 200 000 долара месечно и вече имам 1,5 милиона долара“ – разкрива моделът.

Освен това тя винаги преди е била недоволна от външния си вид, а пандемията и промените около нея окончателно я подтикнали да започне да се подлага на операциите от септември миналата година.

Тя си спомня, че в деня, в който платила за „бразилското дупе“ и липосукцията, е претърпяла и автомобилна катастрофа, така че това бил „най-скъпият ден в живота ми“, но не съжалява за нищо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

21 септември 19 пр. Хр.- Умира Вергилий

Вълкът не се грижи за броя на овцете. Това е един от цитатите на големия римски поет Вергилий. Неговото влияние в Античността е съизмеримо с това на Омир. Неслучайно Данте Алигиери избира Вергилий за свой спътник в Подземното царство. Приносът на Вергилий към пропагандата на Рим като световна сила е […]