Семейство Гущерови вдигна луд купон за третото бебе (СНИМКИ)

NetNews

Семейство Гущерови вдигна луд купон с фолк певицата Бони по повод е раждането на третото им дете.

Почти две седмици след щастливото събитие миналата вечер двойката събра близките си в столично заведение, за да ги почерпи за раждането на втория си син. Полът на бебето бе издаден от Бони.

Изпълнителката даже обяви и името на най-младия член на фамилия Гущерови – Кристиан-Валентин. Бебето най-вероятно е кръстено на трима души от семейството. Валентин се казва бащата на Гущерова. Първото му име пък изглежда смесица от първата буква на баба му Кунка и баща му Християн, пише Марица.

Изглежда, че след Анелия Добромира и Добромир, които са кръстени на баба си и дядо си по бащина линия, този път Светлана е избрала за запише третото си дете хем на своите родители, хем на съпруга си. Самата майка вече е в удивителна форма, стана ясно още от кадрите от купона.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Хасан Адемов каза ще се увеличат ли пенсиите

Ще се увеличат ли пенсиите и с колко? Отговор на този въпрос даде социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов в интервю за бТВ. Участието на БСП в управлението нагнети доста сериозни очаквания от гледна точка на социалния вектор. Очакванията бяха да се повишат доходите, да се преизчислят пенсиите, коментира […]