Семейство от Ямбол влиза в следващия епизод на “Смени жената”

NetNews

Семейство от Ямбол влиза в следващия епизод на единствения по рода си социален експеримент в ефира на bTV – “Смени жената”, разкри електронното издание dnes.bg. Мария и Динко Георгиеви са от Ямбол и имат две деца, които възпитават с много любов, свобода и разбиране. Предпочитат не само да си казват “Обичам те”, а да си го показват взаимно и непрестанно – както един на друг, така и на децата си.

Другото семейство, което ще участва в предаването, е от Варна. Ирина и Йордан Йорданови имат три малки деца. Тя е рускиня родена във военна база и налагането на строг ред и дисциплина е в кръвта й. Децата й са възпитани по метода “1,2,3” и както казва тя – на “1” вече всички са строени. “Мама е командира вкъщи”, споделя с гордост Ирина, но дали децата й са щастливи ще стане ясно първо на Мария, позната от “Фермата”, която е новата съпруга в семейството от Варна.

Зрителите ще станат свидетели на сериозен сблъсък в разбиранията за щастие на две български семейства. Казармената дисциплина в едното се изправя срещу любовта и свободата в разбиранията на другото. Как ще съжителстват разменените съпруги и какви нови правила ще се опита да наложи всяка от тях – ще стане ясно този четвъртък вечер точно в 21 ч.

Когато тези два коренно различни модела на семейно щастие се сблъскат – реакциите на всички членове – жени, съпрузи и деца са взривоопасни! Какви правила ще се опита да наложи властната Ирина в семейството от Ямбол и дали изобщо ще успее, ще стане ясно за зрителите съвсем скоро. Как ще се променят взаимоотношенията на Мария с трите малки дечица във Варна и дали тя ще успее да наложи любовта и топлата грижа, като модел в семейство Йорданови – също предстои да разберем.

Източник: dnes.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Половината лампи на Аспаруховия мост не светят, откраднат е 60-метров меден кабел

60 метра кабел СВТ меден 4х10 мм2 е откраднат от разклонителна кутия на стълб за улично осветление край Аспаруховия мост. Поради тази причина половината от осветителните тела по моста не светят, съобщиха от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване" към Община Варна. По случая е подаден сигнал в полицията. Щетата е […]