Сигнал до ФАКТИ: Работиш в общината и детето ти с предимство за детска градина

NetNews

Кметът на село Крумово от община Родопи Румяна Самоковарева предлага децата на служители от общинската администрация да получават бонус от 5 точки при кандидатстване за общинските детски заведения.

Това става ясно от сигнал до ФАКТИ.

Румяна Самоковарева аргументира своето предложение с мотива, че в детските градини в община Родопи не достигат местата за всички деца.

Видно е, че кметица на село от община Родопи предлага дискриминационно предложение за критерии за прием на деца в детските градини в общината. Все пак това са общински градини, издържащи се с данъците на всички, а не частни забавачници за работещите в кметствата и община служители.

Всички работещи хора, отговарящи на критериите по местожителство трябва да имат равен шанс, а не само хора като кметицата, която иска да си уреди близките си хора.

Докога хората на държавни постове ще мислят за народа, а не само за себе си?

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо „Артекс“ предпочитат да се съдят, вместо да се разберат със Столична община

Преди дни Върховният съд потвърди, че строителната компания „Артекс“, понася щети от факта, че 2.5 години е спрян строежа на небостъргача „Златен век“ в столичния квартал „Лозенец“ по независещи от нея причини. Разрешението за строеж е с дата 24 януари 2007 г. , но реално строителството започва 07 януари 2010, […]