Сидеров: Аз съм грешката и комплекса на Каракачанов и Симеонов

NetNews

Непрекъснато се обсъжда кой ще влезе и кой не в парламента, колко партии. Извинявайте, ама това да не е хазарт? Това коментира по БНТ лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров. Според него, важният въпрос е кой какво ще направи, след като влезе в парламента.

От 15 години, във всеки парламент поставям въпроса за спиране на концесията за златния добив, тя е престъпна. От Патриотичната коалиция затваряха дискотеки, отваряха тоалетни и продаваха парцели на военното министерство. Това не може да бъде кауза, подчерта Сидеров.

Аз съм тяхната грешка и техният комплекс – така отговори Сидеров на въпроса коя беше грешката в конструкцията на "Обединени патриоти", визирайки бившите си коалиционни партньори Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Според лидера на "Атака" не той е присъединен към коалицията, а точно обратното. Каракачанов обикаляше като куче край месарница, чакаше да го поканя. Да го да го напоя, да му сложа една табла с мезета, защото той обича да папка. ВМРО е като паразит. За НФСБ не говоря, защото тя е една партия, откъсната от "Атака", коментира Сидеров.

Моите колеги девалвираха понятието патриотизъм, категоричен е Волен Сидеров.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Батерии за електромобили, с продължителност на живота... 28 000 години!

Нанодиамантената батерия се захранва от радиоактивни изотопи, използвани в ядрените реактори. Радиоактивното ядро ​​на батерията е защитено от множество слоеве синтетични диаманти, един от най-твърдите материали на планетата. Енергията се абсорбира от диаманта чрез нееластична дисперсия, която се използва за генериране на електричество. Нанодиамантените батерии могат да се използват за […]