Сидеров: Ще влезем в НС, за да докажем кое е ментето, кое е оригиналът. Ментето е „Възраждане“

NetNews

Искаме да влезем в парламента, за да покажем кое е ментето, кое е оригиналът. Ментето е „Възраждане“. Искаха да изместят „Атака“ и да дадат вид на алтернатива на евроатлантическите партии. Това коментира за „Твоят ден“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

„Лицемерие и измама е да са против ваксинацията, а половината група да са ваксинирани. Говориха срещу сделката с F16, а гласуваха „за“ ратификация. Уж са проруски, а гласуват, че Русия е агресор. На лидера на „Възраждане“ му е забранено да се обединява с други подобни партии. Миналата година им предложихме коалиция, но ни отказаха“, разкри той.
По думите му при обединение е могло да се направи баланс на общностите. „Тайни общества от затворен тип като например Варненска ложа и близки до фондацията на Бил Клинтън съветват Костадинов да не се коалира“, смята Сидеров.

Според него войната в Украйна е защитна реакция на Русия, срещу експерименти на САЩ.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Проблеми тресат семейство Бекъм

Проблемите между семейство Бекъм и най-големия им син Бруклин стават все по-големи и нерешими. Първите клюки за разрив долетяха в началото на лятото, но сега отношенията изглеждат още по-сложни 23-годишният наследник на Виктория и Дейвид е изцяло обсебен от съпругата си Никола Пелц, за която се ожени в началото на […]