Силна подкрепа за Петър Личев, кандидат-депутат от „Изправи се! Мутри вън! – Ямбол

NetNews

Гордея се с хората в нашата листа, листата на Изправи се. БГ, казва нейният водач Станчо Ставрев, представяйки колегите си. Всеки от тях е човек на съзиданието, на промяната, на споделените цели и отговорности. Всеки от тях и всички заедно искаме държава с човешки облик, със смислени политики, с хуманно управление.

Петър Личев е пример за социално ангажиран и отговорен представител на бизнеса от Ямболския регион. Общински съветник, обществено ангажирана личност, ежегоден домакин и щедър дарител на Благотворителните балове на община „Тунджа“ – една от най – мащабните инициативи в страната в подкрепа на детското здраве и развитие и на успехите на подрастващите в областите на културата, спорта и образованието.

Петър Личев е инициативен мъж, със своя позиция и със свое мнение, казва хирургът д-р Георги Ъков.

Той е един доказал се многостранно млад човек и завършен политик, е мнението на ямболския писател Любомир Котев.

Вижте повече във видеото тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Промяната се превръща в подмяна – Катя Георгиева, председател на БСП – Ямбол за подкрепата на кмета Ревански към ГЕРБ

Изборите са надежда. И тогава, когато си дал надежда на хиляди само преди година, че си по-различен от статуквото, да я загубиш уж неволно е тъжно. Каква е истинската причина кметът на Ямбол, явил се скоро на избори против ГЕРБ, да агитира днес публично за ГЕРБ? Призивът в социалните мрежи […]