Силно бургаско влияние в ямболската листа на „Има такъв народ”

NetNews

Листа от четирима кандидати за народни представители от Ямбол на партия „Има такъв народ” регистрира вчера Районната избирателна комисия. Както бе обявено по-рано, водач на листата е сценаристът Ивайло Вълчев. След него се нареждат Златомира Карагеоргиева-Мострова, Александър Илиев и Георги Султанов.

Имайки предвид, че партията на Слави Трифонов е спрягана за трета политическа сила, е меко казано странно, че листата му тук е толкова кратка и непълна. Явно не са намерили достойни кандидати от Ямбол, с които да я окомплектоват. Затова пък прави впечатление силното бургаско влияние. Водачът Ивайло Вълчев е роден в Бургас. Златомира Карагеоргиева-Мострова е определяна като една от знаковите фигури в юридическите среди на Бургас и региона. С ямболски корени е поставеният на последно място оперен изпълнител – тенорът Георги Султанов, но е известно, че той от дълги години живее и работи в морския град.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Volkswagen ID.3 става кабриолет?

Интересни скици се появиха в профила на изпълнителния директор на Volkswagen, Ралф Брандщетер, в социалните мрежи. На тях се вижда електрическият ID.3, но в малко по-различна светлина. Колата е представена като двуврат кабриолет с четири места. За сега няма нищо официално от германската марка, нито пък от някой от шефовете […]