Симеонов: Радев е един голям никой

NetNews

"Изборите ще бъдат, когато ги насрочи президентът. Не бива еднолично без консултации да се взема решение. Беше недопустимо определянето на дата без да се вземе предвид пандемията и консултация със специалисти, защото предполага събиране на много хора на едно място, пипане на химикалки и машини от много лица". С тези думи започна участието си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" лидерът на НФСБ Валери Симеонов. "Това ще бъде равносилно на въвличането ни във война, ние ще се изтрепем с гласуването. Трябва време за подготовка на дезинфекцията. Прозира неистово желание за реванш в начинаещия политик Радев, както и силно егоистична амбиция", каза още събеседникът на Канал 3.

Радев няма право да сваля и качва доверие, той е пряко избран от избирателите. Той е един голям никой по отношение на законодателната власт, една голяма нула. Същия този човек на 3 март се подигра с предупрежденията на здравните специалисти за спазване на мерки, вместо да ги подкрепи, ги иронизира", смята Симеонов.

"Работят огромни магазини, има профилирани магазини за техника и детски играчки, опашките са човек до човека, това не е ли неспазване на мерките? Само на моловете и ресторантите бяха наложени ограничения. Ами базарите? Софийска община не трябва ли да бъде номинирана за погребален агент на годината?", сподели той. "Трябва ми още информация, за да реша дали да се ваксинирам. Притеснява ме, че страната ще бъде управлявана от мащабна коалиция. Никой не може да предвиди какви ще са резултатите от избори, на които хората ще ги е страх за здравето им да отидат да гласуват. Празнувайте в семейна обстановка само с близките си!", прикани Валери Симеонов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Той рови в телефона ви? Това е сигнал за скрити психологически проблеми

Проучванията показват, че 34% от дамите и 62% от господата проверяват телефона на половинката си. Причината за това съвсем не е само ревността. Оказва се, че зад това поведение стоят някои психологически проблеми, които са в основата на нездравото любопитство и грубо нахлуване в личното пространство на партньора. Ето кои […]