Симов: Изключително съм разочарован от това, което виждам от Михаил Миков

NetNews
Симов: Изключително съм разочарован от това, което виждам от Михаил Миков

Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев съществува благодарение на БСП. Това заяви пред NOVA представителят на партията Александър Симов. Той коментира и неприетата оставка на конгреса на лидера Корнелия Нинова.

“Не можем да се отнесем към делегатите на този конгрес като към някакви безгласни пионки – коментира Симов. – Корнелия Нинова има подкрепата в БСП. Проблеми има по върховете. Изключително съм разочарован от това, което виждам от Михаил Миков. В момента, в който БСП започва за реализира лява програма в управлението, се получава следният парадокс. Михаил Миков се чувствал част от БСП като върховен социлалист, когато БСП приема плоския данък, когато назначавеше Делян Пеевски. Сега, изведнъж, той не се чувствал част от БСП, и не може да си намери мястото. Много хора не могат да приемат, че Корнелия Нинова има подкрипа.

Основната битка беше срещу нейната личност. Тя промени БСП, много хора не могат да го преживеят. Тя направи БСП демократична партия, давайки право на всеки социалист да избере кой да бъде лидер. Вече няма тенденция за вечните депутати. Проблемите на БСП ги има.

Това със смъртта на БСП вече сме го играли. БСП винаги изненадва тези, които слагат житото преждевременно. За първи път тази година България ще приеме бюджет, в който парите за социални плащания са увличени с 30 процента. Това е благодарение на БСП.”

Лидерът на БСП имаше конгрес и за това не присъства на стъпването в длъжност на Румен Радев, каза Симов.. ”Президентът Румен Радев съществува като морален лидер и фактор на промяната благодарение на БСП. Корнелия Нинова заложи целия си авторитет в името той да бъде избран. Кой ако не БСП, осигуряваше кампанията на Радев по места?“

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Александър Николов: Има риск за газовите доставки, не са под наш контрол

Има риск за газовите доставки за България и ние не можем да си заравяме главата в пясъка, но какво ще се случи не е под наш контрол. Това заяви по БНТ министърът на енергетиката Александър Николов. Той призова към много внимателно управление на газохранилището в Чирен и на ресурсите, с […]