Синът на Гунди: Левски си връща идентичността

NetNews

Синът на легендата на българския футбол Георги Аспарухов – Андрей, говори пред подкаста „Трибуна Левски“. Той коментира случващото се в клуба и заяви, че сините се завръща към идентичността си.

„Подкрепям кампанията „Левски е вечен“ на 100 процента. Нещата се настаниха в едно русло, което тече правилно. Вместо да има 50 кампании, е по-добре да се съсредоточи в една или две максимум, които да генерират приходи за клуба. Ако има отбор в България, който да може да се издържа до голяма степен от феновете, това е Левски. Може да прозвучи еретично, но не изпитах толкова много радост като другите, че са се събрали 20 000 на „Герена“ срещу Лудогорец, защото съм виждал толкова преди години срещу Сливен“, заяви Аспарухов.

„За мен ДЮШ на Левски е най-важният продукт, а не дали първият отбор ще спечели титлата или купата. Тя трябва да е приоритет №1. През пролетта гледах всички мачове. Като игра сините са на светлинни години от това, което беше преди. Мъри Стоилов направи изключителен порив. Момчетата играят по начин, който отговаря на Левски. Предишните треньори имаха по-добри футболисти, но… Много се радвам, че Мъри казва, че не иска да изпуска етапи от развитието на отбора. Надявам се да имаме шанса да спечелим купата и да играем в Европа“, каза бившият футболист на сините“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Украйна е потопила руски кораб в Черно море

В мрежата се появи информация, че въоръжените сили на Украйна са потопили друг кораб с руски цвят – „Адмирал Макаров“. Украинската Wikipedia дори промени статута на фрегата. Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков не коментира въпросната информация. „Не, нямаме такава информация“, каза той в отговор на въпрос дали […]