Скандален клип – 12-годишно момиче от Ямбол се учи да шофира по улиците на града

NetNews 1

Малкият Фончо, който бе заснет от баба си да шофира по улиците на Пещера, продължава да има последователи. По стъпките му, малко момиче от Ямбол показва завидни умения зад волана. За това сигнализираха читатели, съобщава сайтът Trafficnews.bg.

Клипът е качен от сестрата на момиченцето в ИнстаграмСпоред подалия сигнала, пожелал анонимност, детето е на 12 години, а напътствие отстрани ѝ дава най-вероятно каката, която се смее и я окуражава.

От записа се чува, че момичето зад волана казва: „Чакай.. жена! Ще я блъсна!”, а в отговор получава „Тя няма да пресича, давай!” и навигацията продължава.

По кадрите изглежда, че маршрутът на невръстната шофьорка е по ул. „Атанас Кратунов“ в кв. „Каргон“. Отличава се силуетът на етнографската къща-музей в квартала.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Скандален клип – 12-годишно момиче от Ямбол се учи да шофира по улиците на града

  1. То добре ама нещо клипа не виждам то на думи всеки може да се изкаже за рейтинг да си вдигне сайта каде е клипа да го видим вече почвам да не вярвам на сайтовете бес доказателства?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ремонтът на оградата по границата е възложен на военните

Военните сами ще ремoнтират оградата по границата с Турция, за да няма съмнения за злоупотреби, са съобщили министрите на вътрешните работи и отбраната Бойко Рашков и Георги Панайотов. Съоръжението се нуждае от солидни поправки, защото на много места е пропаднало, има дупки по него и растителност. Специално на територията на […]