Скандал! Еди Хърн не допуска български журналисти на мача на Кубрат Пулев

NetNews

Грандиозен скандал се заформя преди битката между световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Лондон тази събота. Мениджърът на британеца Еди Хърн отказва да допусне български журналисти, които да отразят мача на живо.

"Към този час, промоутърската компания на Антъни Джошуа, ръководена от Еди Хърн – Matchroom Boxing Limited, категорично отказва да акредитира, който и да е български журналист. Изцяло в правомощията на Matchroom Boxing Limited е да издаде документ, в който да фигурират имената на представителите на българските медии, които са дали заявка за акредитация за освобождаването на нашите журналисти от задължителната 14-дневна карантина", сподели журналистката Влади Лазарова.

"Това писмо се нарича Quarantine Exemption и се издава на всеки, влизащ във Великобритания по бизнес, най-вече на журналисти. Оторизирани да издават подобни писма за организаторите на всички събития, за които биха пътували в Обединеното кралство чужденци, подчертавам – по работа. И отново подчертавам – този документ, който се издава изцяло в унисон с британското законодателство, служи до момента предимно на представители на медии”, добави Лазарова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Русия да не ограничава НПО

Надявам се, че руското правителство няма да приеме правила, които да ограничат работата на обществени организации. Това заяви комисарят по правата на човека Съвета на Европа Дуня Миятович, цитирана от ТАСС. Руското правителство обсъжда редица нови законопроекти. Отнасят се за неправителствени организации. Отправени са критики към работата на външни неправителствени […]