СкандаУ се подиграха с Петканови (ВИДЕО)

NetNews

Лъчо и Тото от СкандаУ пуснаха видео, озаглавено "Разделяме ли се", където двамата иронизират Даниел и Александра, опитвайки се да отговорят и на феновете си дали има скандал в дуото им.

След няколко минути трогателни слова, двамата започнаха да се смеят и заявиха, че няма как да се разделят, а това видео е било начин да покажат как се трупат бързи гледания в мрежата.

Припомняме ви, че преди месец на въпрос в ефира дали той и Тото са скарани, Лъчо отговори: "Да, той си купи апартамент на свое име". Това беше причината Петканови да пуснат 60-минутно видео във влога си, в което коментират семейните си проблеми, а именно факта, че тя купила апартамент на свое име, пише вестник "Телеграф".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Отпуснаха милиони за ремонт на 100 метра стена от пътя Кричим – Девин

Министерски съвет отпусна днес средства за ремонт на подпорна стена на пътя Кричим -Девин, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация /ОА/ – Пловдив. Тя се срути през февруари тази година, което наложи спешното ѝ укрепване. Това е изключително важен път, който свързва двете области Пловдив и Смолян, уточняват в съобщението. […]