Скелетите на клана Байдън

NetNews

44-ият президент на Съединените щати, Барак Обама, шеговито или сериозно, веднъж отсече: „Не подценявайте способността на Джо да съсипе всичко“. Ставаше дума за Джо Байдън, тогава вицепрезидент на екипа на ястребите на Белия дом, настоящ президент на Съединените щати. Днешната ситуация достигна критична точка и изглежда Джо Байдън има всички шансове да стане най-лошият политик. И не само в историята на страната им.

Документалният проект „Скелетите на клана Байдън“ е опит да се разберат капаните и тънкостите на политическата биография на 46-ия президент на Америка, нейните неочаквани обрати и немислими салта. Това са хроники на корупционни скандали, включващи както на самия Джо, така и на неговия семеен клан, особено сина му Хънтър.

Филмът разказва за механизмите на властта на Капитолийския хълм, главния театър на войната. В борбата за живот и собствено благополучие обикновено действа инстинктът за самосъхранение, но може ли 46-ият президент на САЩ Байдън да се задържи на повърхността, да запази световното господство на САЩ и най-важното – хегемонията на долара?

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Анчелоти постигна нещо, което никой треньор преди него никога не е правил

Карло Анчелоти днес изведе Реал Мадрид до шампионска титла №35 в историята на клуба, но, което е може би по-впечатляващо, той се превърна в първия треньор в историята, който печели шампионатите на петте най-силни първенства в Европа. „Татко Карло“ започна колекцията си през сезон 2003/04, когато изведе Милан до „Скудетото“. […]