Слави Трифонов защити уличеният в плагиатство Петър Илиев

NetNews

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов прекъсна мълчанието по темата с плагиатството на Петър Илиев. Според него казусът, ако е истина, бил от много отдавна и същото е можело да се случи на всеки симпатизант на ИТН.

"Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува ИТН", обясни Трифонов.

"Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт.

Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е:

Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев.

Затова се налага да бъдеш перфектен", написа още лидерът на ИТН във Facebook.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Призрак броди...

Комунистическият манифест на Карл Маркс и Фридрих Енгелс от 1848 г.започва с фразата: "Един призрак броди из Европа – призракът на комунизма. Всички сили на стара Европа са се съюзили за свещена хайка срещу тоя призрак…" Нещо подобно става в България- един призрак броди из страната- призракът на "Продължаваме промяната", […]