След бас седмокласник устрои автородео за свои съученици

NetNews

Истинско автородео устроил за съучениците си от местното училище 15-годишен седмокласник, който седнал зад волана на семейната кола и я подкарал рисково по улиците на Котел.

Бясно движещият се „Мерцедес“ бил засечен от патрулен екип на местното РУ. Според униформените главата на водача почти не се виждала зад волана.

След кратка гонка по уличките автомобилът бил спрян, а за в купето освен малолетния „шофьор“ се оказали още четири негови връстници: две момчета и две момичета от същото основно училище. При проверка на документацията станало ясно, че регистрационните табели на колата са за съвсем друго возило.

По време на разговора с малолетния автоджигит станало ясно, че разходката била заради облог между него и двете момчета, които не вярвали, че приятелчето им е способно да задигне ключовете на колата и да им устрои авторазходката.

Образувано е досъдебно производство. Продължава работата по изясняване собствеността на колата, а хлапетата са регистрирани в местната детска педагогическа стая.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж почина на стол пред поликлиника

Мъж е починал и е оставен на стол пред централния вход на ДКЦ-4 във Варна повече от час. Това съобщава "Нова Варна", позовавайки се на очевидец. От медията са проверили сигнала и се е оказало, че тялото наистина е останало пред входа на болницата над час. От лечебното заведение са […]