След два дни Кирил Петков казва какви са бъдещите им планове с Асен Василев

NetNews

Служебният министър на икономиката Кирил Петков каза пред журналисти, че след два дни ще оповести какви са бъдещите му планове. Дали това ще бъде евентуален нов политически проект или ще участва в новото служебно правителство, което Румен Радев ще назначи на 16 септември. Петков бе в Благоевград и там се срещна с кмета на града Илко Стоянов, съобщават от БГНЕС. "С президента съм имал много положителни разговори. Моята гледна точка, заедно с Асен Василев, е как да бъдем част от промяната. Със сигурност ще бъдем част от промяната", каза Петков. От думите му се разбра, че заедно със служебния финансов министър в момента обсъждат как да продължават да бъдат част от промяната.

"Като служебни министри ли да продължим или да направим нещо. Определено имаме идеи. След 2 дни ще ви кажа моите бъдещи планове", обеща още Кирил Петков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зловещо убийство в Монтанско

32-годишен мъж от Мокреш е убил с кол свой съселянин снощи, съобщиха от полицията в Монтана. Двамата са се спречкали в царевична нива в землището на селото. По време на скандала единият ударил с дървен кол по главата 42-годишния си опонент. Ударът счупил черепа на мъжа и той изпаднал в […]