След 8 страхотни години нападател на Лудогорец напуска Разград

NetNews

Лудогорец официално обяви, че мачът срещу Черно море ще е последният в кариерата на Вандерсон със зеления екип на клуба.

34-годишният бразилец се превърна в истинска легенда на клуба, оставяйки зад гърба си над 270 мача и почти 70 попадения, като с тях той допринесе за всяка една от последните 8 шампионски титли на „орлите“.

Крилото дори получи български паспорт и имаше възможност да играе за националния тим на страната, превръщайки се в един от малцината с подобно постижение.

Контрактът на Вандерсон изтича след края на настоящата кампания, а за сега той не е обявил плановете си след това.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpfcludogorets1945%2Fposts%2F2558527017612966&show_text=false&width=500″ width=“500″ height=“387″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Патриархът е опериран, чувства се добре

Негово Светейшество Българският Патриарх и Софийски Митрополит Неофит беше опериран днес успешно в болница „Софиямед“ заради счупване на горната част на лявата бедрена кост. Това съобщиха от болничното заведение. След операцията той се чувства добре. От утре започват възстановителни и рехабилитационни процедури с оглед неговото възстановяване.