Словесна война в интернет след рекорда на Мартин Камбуров

NetNews

Словесна война се разпали в интернет след рекорда на Мартин Камбуров, паднал снощи при победата на Берое над Царско село с 1:0. Нападателят вкара единствения гол и подобри историческото постижение на Петър Жеков в българското първенство. Камбуров вече е с 254 точни изстрела, изпреварвайки Жеката, който е с 253.

Много от феновете на ЦСКА обаче не могат да приемат новината, че някой е задминал легендарния голмайстор от 60-те и 70-те години. Някои от тях открито нападат Камбуров, други го обвиняват в какво ли не. Защитниците на Мартин не остават по-назад и отвръщат на нападките. Доста често коментарите са съпътствани с ругатни и псувни.

„Обективността изисква да се посочи следното: Петър Жеков – 253 гола в 333 мача или 0.76 гола на мач. Отказал се на 30 години. Мартин Камбуров – 253 гола в 447 мача или 0.56 гола на мач. Играе и на 41 години !!! Иначе по мачове-голове Жеков си е номер 1 !!! Последните 50 гола на Камбуров, 35 гола са от дузпи“, пиша умерен защитник на Жеков, залагайки на точната статистика.

„Камбуров вкарва само от дузпи. И играе на 40-41 години. А това снощи беше пълен цирк. Вратарят му подари топката, за да счупи рекорда на Жеката“, пише друг запалянко.

„Навремето всички са играли за Жеков. Срамни мачове са били – пускали са му да вкара голове. А и никой не знае дали всичките тези 253 гола са негови. Може да са му причислили някой друг гол, както е на мача с Левски на 17 ноември 1968 година при 2:7“, контрират привържениците на Мартин Камбуров.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Габриел Ескобар: За всички ще бъде в изгода включването на Западните Балкани към ЕС

Новият специален пратеник на САЩ за Западните Балкани и диалога Белград-Прищина Габриел Ескобар заяви, че САЩ имат много ясна цел да направят всички страни от Западните Балкани част от Европейския съюз, където те се намират географски, исторически и в културно отношение. Според него Съюзът може да има само полза от […]