Собственикът на „Вера Су“ казва утре дали го счита за потънало имущество

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

В момента комуникацията със собственика на заседналия край Камен бряг кораб е силно ограничена. По информацията, която имаме в момента, той води преговори със застрахователя, за да се определи статутът на кораба и дали той да бъде обявен за потънало имущество, съобщи кап. Валентин Енчев от „Морска администрация“ на специален брифинг, цитиран от bTV. Отново по тяхна информация собственикът на плавателния съд е обсъждал отново вариантът за наемане на „салвидж“ компания, която да осъществи неговото извеждане и спасяване, но нейни представители са заявили, че такава операция не може да бъде извършена по-рано от април месец догодина.

При последния оглед на кораба е установено, че няма изтичане на гориво нито разсипване на товара във водите около кораба, съобщи шефът на "Морска администрация" капитан Венцислав Иванов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо футболните шефчета отново си избраха за господар Боби Михайлов?

В ДУПКАТА Защо футболните шефчета отново си избраха за господар Боби Михайлов? Заради последните 16 години, в които българският футбол стана по-негледаем от махленско мачле в събота следобед. Нови таланти няма, но не защото не се раждат, а защото никой няма време и желание да се занимава с тях. А […]