Собственик на Tesla превърна колата си в напълно функциониращ снегорин (ВИДЕО)

NetNews

Собственик на Tesla Model Y Perofrmance реши да се подготви за предстоящата зима и постави дъска за сняг в предната част на своя електрически кросоувър, превръщайки го в напълно функциониращ снегорин. Мъжът е от Ню Хампшир и казва, че е закупил комплектът за модифициране още през лятото, но едва сега е намерил време, за да го постави.

За да се постави цялата система, мъжът е жертвал част от предницата на Tesla-та, правейки място за цялата хидравлична система. Всъщност комплектът е разработен за Ford F-150, но е пригоден за електрическата кола. Дъската е с дължина от 2 метра и тежи 130 килограма. Освен нея, комплектът включва още и допълнителни светлини.

Мъжът казва, че освен тази модификация, Tesla-та е преминала и през други подобрения, включително и поставяне на въздушно окачване. То му помага за тегленето на ремаркета, което прави всекидневно в своята работа.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Руснак, италианец и молдованин са осъдени в Белгия за източване на 2000 тона гориво от тръбопровод на НАТО

Граждани на Русия, Италия и Молдова са осъдени в Белгия за източването на над 2000 тона керосин от тръбопровод на НАТО, съобщиха местни медии. Случаят е от 2018 г., когато е отчетен необясним спад в налягането по тръбопровода. Първоинстанционният съд е определил днес наказание от осем години лишаване от свобода […]