Соня Момчилова коментира назначението си в СЕМ и проверките на Комисията „Антикорупция“

NetNews

Бетина Жотева няма вина в случая, защото към момента, в който е обявено моето назначение, действително в Агенция по вписвания не е била заличена фирмата, в която съм имала участие. След като разговарях с президента, на следващия ден дъщеря ми се разболя от Ковид и аз бях под карантина, като контактно лице. Това е отразено от националния регистър. Това можеше да не го споделям и да изчистя нещата с нотариус, в първия възможен ден аз пристъпих към тези действия и нещата бяха изчистени. Това коментира Соня Момчилова от СЕМ в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич". От Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) изпращат сигнал до президента Румен Радев за назначаването на Соня Момчилова за член на СЕМ.

На 18 август е започнала проверка по сигнал от председателя на медийния регулатор, според който при издаването на президентския указ за назначаването ѝ Момчилова е била едноличен собственик на търговско дружество.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Екшън край Враца! Жена бутна оградата и влезе с колата си във "Вичов хан"

Жена е бутнала оградата на "Вичов хан" край Враца и е влязла в заведението с колата си, съобщават от BulNews. Само за няколко минути на опасния завой, на който често стават катастрофи, има 3 произшествия. 66-годишен мъж с "Опел Астра" пътувал от Баница към Враца, когато се завъртял на пътя […]