Социолог: тотална политическа война в страната

NetNews

Виждаме тотална политическа война в страната. Тя излезе много извън нормалните рамки на политиката, защото по настоящем тя започва да бъде деструктивна както във вътрешноикономически план, но и във външнополитически. Българската политика стана заложник на изключително тесни партийни интереси.

Това заяви в студиото на „Лице в лице“ социологът Добромир Живков.

„Виждаме формиране на ново мнозинство в парламента – коалиция на опозицията. Дори след упоритото отричане на г-н Трифонов в неговите изявления очевидно те не могат да бъдат приети за достоверни, защото са пределно видни съвместните действия на тези четири политически сили“, добави той.

Според юриста Николай Хаджигенов статуквото ГЕРБ, ДПС, „Възраждане“, „Има такъв народ“ e показалo, че e силнo.

„Това е притеснително, защото към момента вероятно текат пазарлъци между всички. Самата идея, че можем да се пазарим с ГЕРБ, ДПС, „Възраждане“, ‚Има такъв народ“ е притеснителна“, добави той.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Симпатизанти на ИТН на протест пред спортното министерство

Поддръжници на партия „Има такъв народ“ се събраха на протест пред Министерството на младежта и спорта в центъра на София. Така те изразяват недоволството си от действията на министъра в оставка Радостин Василев, съобщи Нова тв. Припомняме, че преди 10 дни той и още петима депутати се отцепиха от партията […]