Спирачен диск от Formula 1 живее втори живот като часовник за фенове

NetNews

Ако някога сте се чудили какво да подарите на приятел или роднина, който е фен на Formula 1, то изглежда, че от F1authentics имат интересно предложение под формата на часовник, струващ около 900 евро.

Часовникът е направен от използван спирачен диск от болид на Formula 1, а според допълнителната информация е взет от състезателна кола на Renault. След неговото „пенсиониране“ и поставянето на механизъм и стрелки, то спирачният диск официално може да се нарече часовник, който би подхождал идеално на стената в гаража или офиса.

Макар цената от около 1800 лева да не е най-удачната за повечето хора, то предложението дава чудесна идея за това какво може да направите със стар диск от личния си автомобил, ако имате малко повече свободно време.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Lexus показа изключително грозния LX

Lexus LX от новото поколение беше представен едновременно в три държави, включително Русия. Включването на Русия в този списък може да се обясни с популярността на SUV-то в страната. От появата на модела през 1996 г. руснаците са закупили повече от 51 000 LX, което е около 10 процента от […]