Спортният министър с важно уточнение за базата на ЦСКА в Панчарево

NetNews

Министърът Василев разясни, че базата на ЦСКА няма да бъде част от споразумението за стадион „Българска армия“. Той разкри и че червените планират построяването на тренировъчен камп.

„Ние като министерство за първи път започнахме работа по променянето на статута на земите в Панчарево. Към момента те са регистрирани като ниви. Във връзка с инвестиционни намерения на ЦСКА там ние вече имаме готовност да променим статута на тези 30-годишни ниви и те да отговарят на действителното предназначение на земята. Доколкото знам, ще има камп в Панчарево, в който ще инвестират от клуба.

Трябва да е ясно, че тренировъчната база е изключена от споразумението за стадиона. По отношение на Панчарево в най-скоро време ЦСКА ще предостави нов инвестиционен план, който ще позволи на тази база да стане много качествена за подготовка на деца и юноши“, сподели Василев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

МЗ ще помогне на животновъдите за щетите от войната

Министерството на земеделието прави всичко необходимо за животновъдството, за да бъдат преодолени последствията от войната в Украйна. Това коментира аграрният министър Иван Иванов, който участва в откриването на Десетия Национален събор на овцевъдите в България, който се провежда край Петропавловския манастир до Лясковец, съобщи БНР. Стагнация, високи цени на фуражите, […]